Over mij

Hoi! Ik ben Melissa. Mijn vrienden en familie noemen me Mello. Ik ben 25, opgegroeid in Hengelo (OV) en ben na het ontmoeten van mijn vriend Ruben met hem verhuisd naar Enschede en toen naar Deventer. In Enschede hebben wij onze eerste konijntjes geadopteerd, Noodle en Sushi (te zien op de foto hieronder). Met hun adoptie ben ik meteen in het diepe gegooid op het gebied van konijnenvachtverzorging, gezien het twee langharige Teddy dwergjes waren. Ilse Beumer van JustRabbits heeft mij in die periode bijgestaan met het oefenen en leren kennen van de konijnenvacht. Op 17 mei 2024 heb ik onder haar begeleiding mijn diploma PD Konijnentrimmen behaald bij het Konijnenadviesbureau.

Na het overlijden van Noodle is mijn passie voor konijnen niet minder geworden. We hebben Renji geadopteerd en zijn bezig met het koppelingsproces. Nadat we in het najaar van 2024 verhuizen naar Veghel is mijn doel een prachtig buitenverblijf met pension te realiseren. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Ook zal mijn trimsalon aan huis dan openen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn konijnenpassie uit te breiden en zoveel mogelijk konijntjes te helpen aan een ontspannen en gezond leven. 

Naast het trimmen van konijnen studeer ik Archeologie, in 2025 staat mijn afstuderen gepland. Ook heb ik naast de konijnen nog 2 cavia's en 2 parkietjes. Samen met Ruben houden we er een gezellig huis aan over!